Најновије

ФАНОВИ И СРБИЈА СУ У ШОКУ: Цеца због болести остаје без гласа?

Ово нико није могао ни да претпостави, јер Светлана Цеца Ражнатовић увек изгледа беспрекорно. Међутим, изгледа да је пред певачицом тежак период. Како преноси београдска штампа пред певачицом су дани борбе, јер је у мају сазнала да болује од тешке болести.

Цеца (Фото: ЈуТјуб)

Иако болест утиче на њене гласне жице, она је успела као велики борац да настави са снимањем албума, и заврши га на крају. Ендокринолошки проблеми могу да изазову велике проблеме.

Извор билзак певачици рекао је да се она за сада добро држи:

- Цеца је средином маја сазнала да болује од тешке болести, која може да изазове бројне компликације, што није нимало наивно. Како је велики борац, није дозволила да је то успори или спречи у било чему што жели да уради. Њена болест мора редовно да се контролише, али опет може да дође до бројних компликација - рекао је извор близак певачици.

Цеца је претходних месеци показивала знаке умора и исцрпљености, али се борила као прави професионалац.  Поред одличног гласа, Цеца чак и у овим годинама поседује лепоту и савршену фигуру, на којој јој могу позавидети млађе колегинице. Међу њима није и Александра Младеновић, којој су на наступу у финалу "Звезда Гранда" уживо севале брадавице, што можете да погледате ОВДЕ. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА