Најновије

ПАРОВИ ОТКРИЛИ НАЈШОКАНТНИЈЕ ДЕТАЉЕ: Дрогирали смо се, кресали и тукли, па шта!

„Парови“ су напокон завршени! После 11 месеци последња је луксузну кућу напустила бивша „моделсица“ Ружица Вељковић, која је, осим уговореног хонорара, од продукције добила награду од 30.000 евра и посао на Хепију.

Маца дискреција (Фото: Јутјуб)

Она ће од данас бити у тиму ове телевизије, па ћемо је и даље гледати, али као водитељку. Кроз вилу „Парова“ прошла су чак 84 такмичара, а финала су се дочепали највећи скандал-мајстори - старлете и насилници. Победник прошле сезоне Ненад Маринковић Гастоз није освојио дуплу круну, већ је морао да се задовољи другим местом. Трећепласирана је Маца Дискреција, за њом следе Змај од Шипова и Бранислав Радонић Брендон.
Након проглашења победника продукција телевизије Хепи направила је журку у вили, где су такмичари прослави крај ријалитија, по обичају су попили коју више, отворили нам душу и открили најмрачније тајне.

Маца није могла да издржи без секса: "Радник Хепија је сваки дан долазио да ме је.е"

Маца Дискреција је тек након што напустила вилу открила да није била тако фина као што се представљала. Старлета је признала да је ван камера имала секс с радником телевизије Хепи, али више не жели ништа с њим јер хоће да улови Брениног пасторка. - Дечко који ради на телевизији долазио је стално у кућу да ме задовољава. Немогуће је да издржим годину дана без секса, зар толико да апстинирам?! Видела сам да су сви Бренини синови с певачицама, што не бих и ја неког уловила?! Ја бих Филипа Живојиновића много боље задовољила од Александре Пријовић - самоуверена је старлета која упорно покушава да буде певачица. - Скромна сам и не глумим звезду, али снимила бих дует са Цецом Ражнатовић, не с Јеленом Карлеушом јер она не зна да пева - лупила је Маца. Једва чека да упозна оца: - Посебно ме обрадовало то што је тата контактирао са мном, жели да ме види и пресрећна сам због тога, не знам чак ни како изгледа. Мојима ћу дати 10.000 евра, толико су ми тражили да покрену бизнис.

Ружица тврди: "Баталићу наркотике, мајке ми"

Ружица Вељковић (ТВ Хепи принтскрин)

Првопласирана Ружица Вељковић једна је од ретких учесница која се у ријалитију смирила и променила лоше навике. У мору насиља, блуда и неморала, она је одлучила да стави тачку на порочан живот. - Посветићу се породици, читању књига, образовању и нећу више да уништавам себе и своје здравље. Алкохол ми не треба, одричем се и наркотика, нећу их више користити. У овом ријалитију сам сазрела, променила сам се много, нисам више она Ружица с почетка треће сезоне. Победила сам јер сам најбоља. Све паре које сам освојила даћу родитељима, заслужили су, мени паре нису потребне - рекла нам је у даху.

Бљује ватру, Змај побеснео "Гастоз је хтео да ми га ували"

Змај од Шипова (Фото: Фејсбук принтскрин)

Змај је доживео нервни слом јер је из виле избачен пре Гастоза. Урлао је у студију и вређао све такмичаре. - Ко је Гастоз?! Он је курвино копиле, клошар, олош, хохштаплер, фукара, хулиган, нема ни куће, ни стана, нема аута, нема ни сточарство! Он никада није одгајио ни козу, а моје је пола Шипова. Гастоз ми се гузио, чак је дотични Стевица рекао да је имао секс с њим. Ненад није пе.ер, он је бисексуалац, воли гузе, хоће и женске и мушке. Он је покушавао да ми уђе у кревет, покушавао је да буде са мном, хтео је да ми га ували - рекао је сточар разочаран четвртим местом: - Задовољан бих био првим или другим местом, све испод је на моју штету. Да ми сви укућани дају новац који су освојили, не бих могао да санирам штету. Погледајте ОВДЕ Маца одмах после финала снимила порнић! (ВИДЕО 18+) Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА