Најновије

СЕКСИ МАМА НА МОРУ: Био сам у Будви са другарима, а у апартману поред она са мужем и сином (18+)

Прошлог месеца, био сам са другарима на црногорском приморју, и могу вам рећи да ми се десила ситуација из снова. Заправо било је то нешто што нисам планирао.

Илустрација (Фото: Инстаграм)

Завршили смо са паковањем и кренули на пут. После дванаесточасовног путовања напокон смо стигли на жељену дестинацију. Било нас је четворо, тако да смо сви били у једном апартману. Када смо стигли, сачекала нас је старија госпођа (власница виле) и упутила нас у наш апартман који се налазио на приземљу, тако да су сви који излазе из виле морали буквално да прођу поред наших врата. У том првом моменту, угледао сам човека око 40 година како стоји са дететом чекајући некога. Са обзиром да смо били уморни нисмо обраћали превише пажње, али, испоставило се да је то био кључан тренутак мог летовања.
Након пар секунди док смо нервозно чекали да мој другар откључа стан и да се бацимо на кревет, наишла је прелепа жена од неких 35 година, журећи да изађе на улицу. Испоставило се да су онај мушкарац и дете били њен муж и син и да су је чекали да крену на плажу. У том моменту нисам могао да одвојим поглед са ње, имала је жути бикини и мараму на глави. У глави су ми од тада биле само њене велике груди, које су вириле из купаћег. Бленуо сам у њу, чини ми се и сувише упадљиво. Она је прошла и добацила нам "Ооо добили смо и комшије" и љубазно се осмехнула. Тада се све завртело у мојој глави, и једини циљ ми је био да идемо на плажу на којој су они.
Истуширали смо се, одморили и кренули на купање, ишли смо од плаже до плаже где сам ја негодовао жалећи се да ми смета и песак и камење, а у суштини само желећи да нађем њу - згодну маму. Тада их нисмо пронашли и зауставили смо се на првој плажи на коју смо наишли. Када смо увече стигли у апартман, видео сам велики чамац испред стана за који сам мислио да је њихов, и нисам погрешио. Након пар тренутака, њен муж је сишао и однео пешкире који су се сушили поред наших врата.
Знао сам шта желим, али нисам имао план. Ипак, сутрадан сам приметио нешто што ми је улило невероватну наду и ту сам видео шансу да се макар мало приближим. Њем муж је са сином изашао из стана, а она је по свему судећи остала горе. Моји ортаци су били спремни за купање, али ја сам измислио да ме боли зуб и да не желим да идем са њима. Отишли су, а ја сам онда кренуо да разрађујем план, и успео сам. Попео сам се горе под изговором да желим да позајмим шећер за кафу. Покуцао  сам а из стана се чуло "Рекла сам да не желим да идем са тобом!". Остао сам затечен, али не колико и она када је отворила врата. Рекла је "Извини мислила сам да је мој муж, баш ме изнервирао". Ја сам сав погубљен покушавао да не гледам њен дубоки деколте на летњој хаљини али мислим да нисам успео. Рекао сам да ми је потребан шећер и да се извињавам што је узнемиравам. Насмејала се и рекла да сам дошао у правом тренутку, јер не жели да пије кафу сама, те ме је позвала унутра. У једном моменту сам то желео, али у другом сам се тргао и рекао да бих ипак морао да идем. Није хтела да чује за одбијање и ушао сам унутра.
Била је у минијатурној хаљини и почела да ми прича као да ме зна већ дуго. Рекла је да се свађа са мужем, да га је једва намолила да оду на одмор, али да он не жели ништа да ради већ само да спава. У наредном моменту причала је како жели да излази увече, и да ће радо свратити код нас на неку журку уколико будемо правили. Ја сам збуњено рекао да је добродошла, али да не доводи и мужа (немам појма одакле ми тада толика храброст). Ипак, следећих пар тренутака су ме погодили као муња!
Рекла је "Наравно, па нисам ја толико матора и наивна, а и видим где гледаш, и знам да би ти највише волео да овог тренутка закључам стан и урадимо нешто лудо." Занемео сам, почео да муцам па, ја не... мада све ме је одавало. Тесан шортс који сам носио је одавао оно што она изазива у мени, а мој поглед је био немогуће не приметити. Желећи да испаднем мангуп, рекао сам не знам да ли би могла да поднесеш неког младог момка попут мене? Изгледа да је то био окидач. Скочила је на мене и почела да ме страсно љуби, кафа која је била између нас нашла се на поду. Изненађен, као кад сам у неком свом најлуђем сну узвратио сам и почео страсно да је мазим. Када ми је рука кренула на доле, зауставила ме и рекла "Не! Па шта мислиш, зашто нисам на плажи?" Тада нисам разумео шта је рекла, и кренуо сам још жешће да је мазим и "ваћарим". 
То је потрајало десетак минута, а онда је она рекла доста, не гласно, али сам наслутио да то мисли. Устао сам и кренуо сав поносан назад у стан када је добацила "Размисли да ли ћеш ме звати када правите журку следећи пут?" Само сам климнуо главом и отишао. У том моменту сам схватио да сам сада направио нешто врло глупо, за мене наравно. 
У току нашег летовања више нисмо имали оваквих ситуација, а када год прође поред нашег стана, понашала се као да се ништа није десило. Срели смо се пар пута где је она рекла "Како је комшије?" И то је све. Ја сам се покајао тек након неког времена, јер док смо били на мору осећао сам неки понос као да сам највећи фрајер на свету. Тек касније, буквално када сам се вратио у Београд, схватио сам да ништа нисам урадио и да сам се понео као највећи клинац на свету.
О овоме никада никоме нисам причао, не зато што сам скроман, већ зато што и када бих данас рекао, нико ми не би веровао! Који су јасни сигнали који ће ти помоћи да препознаш напаљену девојку погледај ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА