Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ: Занимама ме само секс на отвореном, не могу да водим љубав у кући!

Прочитајте исповест девојке која је наишла на проблем, и није знала како да га реши...

Секс као приоритет (Фото: Јутјуб)

 "У последњих неколико година не могу да водим љубав у затвореној просторији. За секс у кући сам потпуно незаинтересована. Имам 27 година, завршила сам Правни факултет у Београду и радим у правосуђу.
Први пут сам пре три године приметила да се са мном дешава нешто необично. Била сам с тадашњим дечком на познатом сплаву. Мазили смо се док смо играли и осетила сам лудачку потребу да водимо љубав. Било ми је небитно да ли ће нас неко посматрати. Отишли смо до његовик кола која су била паркирана на паркингу. Чим смо ушли у кола села сам му у крило. Нисам се обазирала што су пролазили људи који су загледали у кола. Том доживљају нисам придавала много пажње. Мислила сам да сам да је то било последица конзумирања алкохола.
После неколико дана нашли смо се преко дана у кафићу. Молила сам га да одемо у тоалет. Била сам толико напорна да је на крају пристао. Од тада ниједном нисам имала секс у стану, на кревету. Раскинула сам с тим дечком после неколико месеци кад сам упознала малдића у ресторану на обали реке. После два дана смо се смували, али нисам могла да водим љубав с њим у кући.
Отишла сам кући веома незадовољна, бесна. Позвала сам га телефоном у два ујутро и рекла му да дође до мене. Сачекала сам га испред зграде у којој живим и својим колима одвезла на паркинг оближњег супермаркета. Провалио ме је брзо. Водили смо љубав у парковима, биоскопима, позориштима… О паркинзима и Кошутњаку да не причам. Чак смо и у Арени имали акцију за време концерта.
Раскинула сам с тим дечком. И остали момци с којима сам се виђала схватили су, неки пре, неки касније, да ме узбуђује јавни простор. Дубоко знам да са мном нешто није у реду. Од кад сам почела да радим у правосуђу постала сам обазривија. Не бих волела да се компромитујем, али сексуални нагон не могу контролисати на јавном месту, док у кући или неком другом интимном простору немам жељу да пољубим партнера."
Извор: Expres.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА