Најновије

ОТАЦ РАФАИЛО ОБЈАСНИО: Покемони су гадни демони (ВИДЕО)

Отац Рафаило, свештеник из манастира Подмаине, у оквиру Митрополије црногорско-приморске, у току своје проповеди одржане пре само неколико дана причао је о игрици која је залудела цео свет – Покемон Го.

Отац Рафаило (Фото: Јутјуб)

Отац Рафаило је већ познат јавности. Он је пре неколико месеци током литургије одржане за Богојављење, рекао пред стотину људи да је „вода скупа и прескупа, а хероин лош и никакав“, а после је и објаснио на шта је конкретно мислио.
Видео-снимак проповеди са том по многима шокантном реченицом, који је одмах освануо на Јутјубу, буквално је запалио интернет, изазвао прави шок и коментаре попут „доживесмо и то да се поп верницима жали на квалитет дроге“.
Али, још један његов снимак је објављен на Јутјубу где отац Рафаило приповеда о Покемонима које назива демонским силама.
„… Упитао сам нашу дечурлију, ловиш ли их, јесте ли чули за лов, кажу јесмо, како нисмо. За Покемоне има места, не само то, има и интересовања, па ћемо за 10 дана видети човека који са својим прибором ловачким, такозваним мобилним телефоном, трчи по градском паркингу и препада жене јер је надомак да улови. Кога? Покемона. За њих има места, браћо и сестре, и за многе друге ‘покемоне’ и ‘супермене’…“, рекао је огорчени отац Рафаило.
Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА