Најновије

СВАКА ТИ ЈЕ НА МЕСТУ! Погледајте како је Додик у Бусијама одбрусио Хрватима! (ВИДЕО)

Председник Републике Српске Милорад Додик био је један од говорника на обележавању годишњице ратног злочина „Олуја“ у Бусијама.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Своје обраћање окупљеном народу, махом жртвама удруженог злочиначког подухвата „Олуја“, Додик је почео поздравом: „Добри мој српски народе, Помаже Бог!“.
„Овде смо обједињени, у овој свечаности, већ другу годину са намером да сваке следеће године обележимо заједно да смо један народ, једно страдање и једна патња“, наставио је лидер Републике Српске.
„Морамо да урадимо све да ојачамо две наше државе, Републику Србију и Републику Српску“ нагласио је Додик.
jОн је подвукао да Срби нису нигде отерани него да су „своји на своме“, а након тога је одбрусио Хрватима, уз поруку да је „отето проклето“ и питање: „Како можете да својатате Николу Теслу када сте његове потомке истерали и бомбардовали?“.
Још много питања и констатација је изнео Милорад Додик пред напаћеним српским народом, а на која Хрвати могу само да ћуте јер немају одговор ни оправдање.
У „Олуји“ је протерано 250 хиљада Срба из Републике Српске Крајине, убијено је преко 2500, уништено 25.000 српских кућа, 13.000 привредних објеката, 182 задружна дома, 56 здравствених станица, 78 цркава, 29 музеја, 181 гробље… После погрома у своје домове вратило се око 20.000 Срба, махом стараца. Више од 1.000 села и насеља, у којима су Срби били већина, практично је престало да постоји. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА