Најновије

АЛБАНЦИ У ПАНИЦИ: Абнормалне паре потрошене на лобирање за Хилари Клинтон, Рама призано!

Ако Хилари пукне, Албанцима се не пише добро!
Албанци заједно са њиховим менторима из Тиране панично разбацују паре за кампању Хилари Клинтон. Еди Рама признао да је Трамп претња за њихове интересе и односе са САД, тврдећи да би његова држава могла да изгуби наклоност Вашингтона.
Они су у потпуној паници због могуће победе републиканског кандидата Доналда Трампа на изборима за председника САД јер од њега не могу да очекују подршку за своју квазидржаву, сазнаје се у дипломатским круговима. 
Заједно са својим менторима из Тиране, Албанци са Косова, бацили су све карте на победу Хилари Клинтон и не штеде новац за помоћ њеној кампањи.
- Албанци из целог света готово су у обавези да донирају новац за кампању Клинтонове, која је њихова осведочена савезница још од времена кад је Бил Клинтон био председник САД и у чије време је бомбардована СР Југославија. Да Албанци озбиљно стрепе од Трампове победе, потврдио је и албански премијер Еди Рама, који је изјавио да би Трамп, као председник САД, био претња за Албанију и америчко-албанске односе.
Уколико Доналд Трамп победи Хилари Клинтон, то било ново раздобље за тзв. Косово, које је и дошло до тзв. независности захваљујући Вашингтону. Зато су ови избори за председника САД од животне важности и за Албанце са Косова, али и за њихове интересе у овом региону. Зато не чуди што се Рама практично укључио у предизборну кампању у САД оштрим речима које упутио на рачун Доналда Трампа.
- Трамп је срамота наше цивилизације, претња за положај Америке на светској сцени и искоришћава необразованост да изазове опасно антимуслиманско расположење међу својим следбеницима - поручио је премијер Албаније. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА