Најновије

Породице жртава: Сви на референдум, нема помирења у региону без правде за српске жртве

Браћо Срби, сада или никада морате изаћи и дати свој глас за опстанак ваше Републике Српске, порука је отвореног писма које је упутило удружење породица жртава са Косова и Метохије упутило браћи из Републике Српске.

Спомен соба српским жртвама са КиМ (фото: Правда)

Уз слоган "Браћо Срби, дајте свој глас, за Републику Српску спас", у писму Удружења породица киднапованих и убијених са КиМ, напомиње се да су породице косметских жртава "живи сведоци свих трагедија". "Поред губитка чланова породица остали смо без целокупне имовине. Куће су нам опљачкане, запаљене, срушене, воћњаци и шуме посечени, имања узурпирана, гробови прадедова преорани и још остасмо без Метохије и Косова и завили су нас у црно, коју су албански злочинци уз подршку НАТО агресије без референдума прогласили лажну државу ” Косова”. На жалост ту лажну државу су подржали и ЕУ и Америка", подсећају из Удружења и поручују: 
"Не чините грех него изађите на гласање због свих жртава Срба, од војника ЈНА у Словенији до косметских жртава. Нећемо помирење у региону без правде за српске жртве".

У обраћању се поставља питање "да ли је праведно да НАТО агресијом Србији отме Косово и Метохију, а да Босна и Херцеговина добије територију Републике Српске и то без правде за српске жртве". 
"Браћо, изађите и гласајте, дата вам је могућност, а ми Срби са Косова и Метохије нисмо ни имали ту могућност", закључује се у писму. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА