Најновије

КНЕЖЕВИЋ: СНС ће имати најбољег председничког кандидата

Министар привреде и функционер СНС Горан Кнежевић каже да се напредњаци не плаше никога, па ни евентуалног опозиционог кандидата за председника Србије, истичући да ће кандидат СНС свакако бити најбољи и имати политичку снагу.

Горан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

"Зар вам изгледа да се некога плашимо?", рекао је Кнежевић одговарајући на питање да ли су Саша Јанковић или Вук Јеремић, уколико не буде изабран за генералног секретара УН, кандидати којих би СНС требало да се плаши.
"Грађани Србије виде шта је СНС урадила у претходне две године и зато смо добили онолику подршку у протеклом периоду. Само злобници могу да негирају напредак државе", истакао је Кнежевић за данашње издање листа "Данас".
Упитан да ли се плаше кандидатуре Јанковића, обзиром да га активисти СНС нападају као потенцијалног председничког кандидата, Кнежевић је одговорио да не жели да коментарише "некога ко би требало да обавља јавну функцију у интересу грађана. Кажем, требало...".
Кнежевић истиче да ће кандидат СНС за председника Србије свакако бити најбољи кандидат, јер ће имати оно што је најважније за функцију председника, а то су, према његовим рчима, политичка снага и моћ уједињавања.
Што се тиче Томислава Николића, Кнежевић сматра да добро и одговорно ради свој посао. "Не смемо да заборавимо да је 2012. управо захваљујући његовој победи Србија направила заокрет и постала поново земља лидер на овом делу Европе", истакао је Кнежевић одговарајући на питање да ли је актуелни председник довољно добар кандидат за СНС.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА