Најновије

Пушков Американцима: 20.000 мировњака у Донбасу? Заборавите!

Шеф Комисије Савета федерације за информациону политику Алексеј Пушков прокоментарисао је на свом налогу на Твитеру медијска саопштења о америчком плану да упути 20.000 мировњака у Донбас.

Пушков (Фото: РИА новости)

​„Они бунцају! Није то окупациона армија која ће Кијеву вратити Донбас против његове воље. Нека забораве!“, написао је сенатор. 
Пушков је подсетио да ће упућивање мировног контингента и Донбас бити разматрано на седници Савета безбедности Уједињених нација, чија је стална чланица и Русија. 
​„Упућивање било ког контингента преко УН дозвољава Савет безбедности, то јест, и Русија. САД покушавају да придају мисији УН функције НАТО војске. Неће моћи“, написао је Пушков. 
Раније је амерички лист „Волстрит џурнал“ саопштио, позивајући се на изворе, да америчке власти намеравају да предложе Русији план за размештање 20.000 мировњака на истоку Украјине.
Према речима украјинског шефа дипломатије Павела Климкина, Украјина, САД, Немачка и Француска практично су израдиле заједнички нацрт резолуције УН о мировњацима у Донбасу.  Руски народ захтева од Путина да заузме чвршћи став према Америци! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Савремена техника руске војске и вештина руских војника 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА