Најновије

ОПАСНА ИНИЦИЈАТИВА: Прекинути све економске односе са Црном Гором, похапсити Милове криминалце, некa немају шта да...(ВИДЕО)

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић рекао је да би као, одговор на понашање режима Мила Ђукановића, Србија требала да уведе економску блокаду Србији како би присила Ђукановића да престане да врши прогон Срба.

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Нас има 7,5 милиона вас има 500 000, укинућемо вам све економске доносе, људи нећете имати та да једете. Са једне стране су оружени са Албанијом која нема јаку економију, са друге стране са Хрватском која је у ЕУ, једини озбиљан однос економски имате са Србијом - рекао је Паровић. Он је рекао да Црна Гора извози криминал у Србију, а да у затвору држи остареле људе из Србије за које тврди да су хтели да убију Ђукановића. - Треба им рећи, сад ћемо да вам похапсимо све криминалце које сте нам извезли овде. Па да видите како ће режим Мила Ђукановића да престане да прича како се тероризам шири из Србије, и да престане на силу да асимилује Србе у Црној Гори. Али мора неко да их примора! - рекао је Паровић. Снимак најновијег инцидента напредњака и Двери погледајте ОВДЕ. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са руским геополитичарем Леонидом Савином.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА