Најновије

ЦЕЛА ОПОЗИЦИЈА НА ЈЕДНУ ЛИСТУ: Спрема се озбиљна конкуренција Напредњацима

"Опозиција у Новом Саду је касно синоћ постигла договор о заједничком изласку на локалне изборе. Коалиција НАДА, све опозиционе странке које су припадале "Србији против насиља", покрет Браво и ЛСВ ће имати кандидате за одборнике на једној изборној листи, као и усаглашен Програм за развој Новог Сада", наводи се у саопштењу коалиције НАДА, које преносимо у целости.

"Нови Сад је овим договором добио шансу да од 2. јуна буде први слободан град у напредњачкој Србији. Цела опозиција, и лева и десна, и национална и грађанска, оставила је по страни идеолошке разлике које се тичу државних питања, али не и градске комуналне теме. Новом Саду је неопходна промена како би град био истргнут из руку напредњака који га посматрају као своје лично власништво - партијски плен, и на тај начин га девастирају већ пуних 12 година.

Новосађанима је потребна промена, јер у нашем граду не важе исти закони и правила за све, осим једног - да уколико нисте члан владајуће странке не можете добити грађевинску дозволу, легализовати свој објекат, уписати дете у вртић, не можете добити социјалну помоћ, а да не говоримо о запослењу у јавном или приватном сектору. Новосађани који нису у СНС-у, а таквих је велика већина, грађани су другог реда и према њима се власт понаша као да нису слободни људи, већ робље.

Новосађани ће 2. јуна бирати између уставокршитеља Вучића и слободног Новог Сада", закључује се у саопшењу коалиције НАДА.

УХАПШЕН ПРИПАДНИК АМЕРИЧКЕ ВОЈСКЕ НА ТЕРИТОРИЈИ РУСИЈЕ: Јављају западни медији са мало информација

Извор: Дикректно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА