Најновије

УВОД У ПАКАО: Црна Гора улази у НАТО, ванредно на Цетињу!

На Цетињу ће се данас одржати два догађаја – доношење одлуке о уласку у НАТО пакт што ће бити једна од највећих срамота Црне Горе и други – протест против тог срамног чина уз тражење референдума.

Мило Ђукановић (Фото: nato.int)

Одлуку о уласку у НАТО донијеће посланици ДПС-а, Социјалдемократе и странке мањинских народа, а придружиће им се, и тиме прекинути бојкот нелегитимног парламента, представници Социјалдемократске партије Ранка Кривокапића.
С друге стране, Демократски фронт организоваће протестни скуп „За референдум“, како би у потпуности делегитимисао покушај посланика да, противно већинској вољи грађана Црне Горе, донесу антинародну одлуку.
- Кад се налазите на великим историјским раскрсницама, на којима не смије да се погријеши, једини ко има право да донесе одлуку, која је непогрешива, и која је обавезујућа су грађани - казао је предсједник НОВЕ и један од лидера ДФ-а Андрија Мандић.
Он је најавио да ће се грађанима обратити и предсједник Уније за неутралност Гојко Раичевић, лидер Отпора безнађу Марко Милачић, предсједник ратних ветерана Радан Николић и некадашњи предсједник савезне владе Момир Булатовић.
- Желим да позовем представнике Демократа, СНП, УРА-е и да њихови представници узму учешће, и заједнички да из Цетиња пошаљемо громогласно поруку да Црна Гора жели референдум - казао је Мандић.
- Позивамо зато све грађане да дођу на Цетиње, и оне који су за НАТО и који су против НАТО-а, јер овдје се на Цетињу боримо за слободу. Нема никаквих инцидената, наше редарске службе ће бити спремне. Као и 16. октобра једно ко може да изазове инцидент су безбједносне структуре овог криминалног режима - рекао је предсједник ПЗП-а и функционер ДФ-а Небојша Медојевић.
- Након историјске сјединице народних изабраних представника Црне Горе, организујемо велики народни скуп на Цетињу са почетком у 13 часова, испред зграде Скупштине општине и желимо да позовемо све грађане, како оне који се залажу за учлањење Црне Горе у НАТО тако и оне који се залажу против учлањења Црне Горе у НАТО – а сви се залажу са одржавање референдума, да нам се придруже на једном мирном скупу гдје ћемо послати јасну поруку Синђином коруптивном и крњем парламенту да је одлука коју ће сјутра евентуално изгласати потпуно необавезујућа и ништавна за већинску Црну Гору - казао је лидер ДНП-а и члан Предсједништва ДФ-а Милан Кнежевић. Погледајте ОВДЕ где Ердоган отвара нови фронт. Извор: in4s.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како изгледа једна од реклама која позива грађане да подрже НАТО:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА