Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СЕДЕО У ПОЉУ СА НОЖЕМ ОД 20 ЦЕНТИМЕТАРА ЗАБОДЕНИМ У ЛОБАЊУ: Полицајци остали у шоку кад је испричао шта му се десило

Човек који је пронађен у Русији, на једном пољу ван града са кухињским ножем заривеним у лобању, преживео је само пуким случајем околности, а објашњење које је дао присутнима, оставило је све без речи.

Рус са ножем у глави (Фото: Јутјуб)

Полиција Ростова, пронашла је Јурија Жокова који је клечао на пољу, а из главе му је вирио огроман кухињски нож дужине 20 центиментара. Међутим, оно што је највише шокирало полицију, било је то што је он током разговора са њима био миран као да се ништа није догодило.

Кад је шокирани полицајац питао зашто је зарио сам себи нож у главу, Јуриј је мирно рекао да је тешко дисао кроз нос, па је ножем желео да направи још једну рупу да би кроз њу могао да дише, али је нож негде запео и није могао да га извуче.

"Немојте дирати, не дирајте! Седите као и до сада, не мичите се, не нагињите главу", чује се полицајац како говори Јурију док му прилази, што је забележено на видео снимку који је постао прави хит на друштвеним мрежама. 

Након тога, он је пажљиво превезен у болницу, где је успео да шокира чак и особље.

"Било је страшно. Чак и наше најискусније медицинске сестре које су се већ свега нагледале, сигурно неће заборавити овај случај. Урадили смо рентген који је показао да је нож забијен тачно у средини између две полутке мозга. Локална болница назвала је регионалну болницу и затражила да пошаљу своје специјалисте у помоћ", саопштио је ПР хитне помоћи у изјави за медије. 

Жоков је брзо оперисан, а како је саопштено, његово стање је сада стабилно и лепо се опоравља.

Прочитајте ОВДЕ све о необичној хаварији Сојуза.

 Извор: Курир/Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА