Најновије

ВУЧИЋЕВ ХЛАДАН ТУШ ЗА АМБАСАДОРА: Скот прокламовао ткз. Косово у Влади Србије, уследио је одговор који му је завезао уста!

- Ниси ти ту амбасадоре да исправљаш новинаре, него да одговараш на питања, рекао је председник Србије Александар Вучић, поводом изјаве америчког амбасадора у Србији Кајла Скота, који је рекао да је Косово независна држава.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Шта год да је та такозвана влада за вас, за нас је она такозвана влада. Ниси ти ту амбасадоре да исправљаш новинаре, него да одговараш на питања - рекао је Вучић.

Како је казао, било би лепо и пристојно да је амбасадор показао мало више поштовања за земљу домаћина, али "Америка је суперсила".

Говорећи о решењу косовског проблема, Вучић је рекао да ћемо имати "много тешких проблема, а моје питање би било и за Косово и за стране владе, што преговарате Србијом ако су све то суверене владе, зашто тражите уточиште за њих у УН?".

"Умро је у сну, а пре тога себи забио нож у груди" Јелена је позвала полицију и испричала зашто јој је супруг мртав, али у истрази је настао велеобрт

- Десети пут их питам о војсци Косова, где то пише? Видите, ништа од тога нема, чисто насиље, правно, а то после прати физичко, и зато и јесам уплашен, али урадићемо све да заштитимо наш народ - рекао је Вучић.

Шта је рекао Скот?

Амбасадор САД у Београду Кајл Скот изјавио је синоћ да косовска влада није такозвана, већ Влада Косова, које је независна и суверена земља, са својим изабраним представницима.

Скот је тако одговорио у Влади Србије на питање новинара колико има наде за мир када се стално врши притисак на Србију за разговоре са тзв. владом Косова у којој седи пола људи који имају криминалне досијее или су пред судским гоњењем.

- Није тзв. влада Косова већ Влада Косова, ми посматрамо Косово као независну и суверену државу. Они су изабрани представници Косова и са њима имамо контакте као са било којим представницима неке државе у региону - рекао је амерички диипломата.

Прочитајте ОВДЕ како је Брнабић запретила Скоту.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милан Стаматовић: Александар Вучић где год се појавио иза њега је остала пустош!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА