Најновије

ВУЧИЋ КОД "КОБРИ": Морате да будете спремни! (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић захвалио се припадницима специјалних јединица "Кобре" Војске Србије на свему што свакодневно раде.

"Морате да будете спремни јер је ужасно важно да имамо јединицу као што су "Кобре" које могу са нашом специјалном бригадом и другим јединицама обављају најсложеније задатке у најтежим условима. Надам се да никада то нећете морати да показујете и примењујете али ми морамо да будемо спремни да своју земљу заштитимо, одговоримо изазовима тероризма", рекао је Вучић јуче на Војној академији у Београду, уочи данашњег почетка велике војне вежбе "Век победника 1918-2018". 

Он је захвалио и начелнику Генералштаба Милану Мојсиловића што је успео да брзо превазиђе све бирократске форме и који је тражио нове униформе истакавши да то није велики новац. 

"Униформе нису скупе. Огроман новац трошимо на авионе и хеликоптере, на нека друга оруђа о којима нећу да говорим, а ово је мали новац и ви морате да имате све на располагању", рекао је Вучић. 

Вучић је рекао да је одушевљен оним сто је видео и истакао да ће једном годишње или на шест месеци да се организују сличне вежбе, а да ће настојати да људи из резерве такође буду укључени у то. 

"Гледаћемо и да људи из резерве буду укључени и да вратуимо углед војсци и да будете поштовани од свих. Ви знате шта је ваша обавеза. Желим вам да будете успешни, задовољнији својим животима. Оно што можемо ми да урадимо ми ћемо се потрудити да вам то омогућимо", рекао је Вучић.

Прочитајте ОВДЕ како је Вучић одбрусио Бриселу.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА