Најновије

Зоран Буљугић: Србија обећана мигрантима (ВИДЕО)

Професор Зоран Буљугић поводом смрти петнаестогодишње девојчице предозирањем да родитељи морају пратити децу и видети са киме са та деца друже. Такође каже да је школски полицајац надлежан за оно шта се дешава у школи, а не око школе.

Зоран Бујуглић (Фото: HelmCast)

Према његовим речима, проблем настаје ван школе поготово на ноћним журкама и данас су дроге много јефтини и сходно томе много приступачније.

Зоран Буљугић осврћући се на мигрантску кризу прво наводи да смо ми колонизовани од стране Америке и Брисела, да су влада и скупштина ништа друго до извршиоци наредба које долазе споља. И ако је Србија кандидат за ЕУ, Буљугић наводи да вероватно никад нећемо ни ући у ЕУ и да на нас гледају као потенцијал да примимо мигранте, поготово јер се очекује још један налет миграната који ће кренути из Турске.

Буљугић каже да профил миграната је такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима што је додатни проблем за Србију ако их примимо. Немачка и делови Западне европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала.

Професор Зоран Буљугић наводи да је циљ глобализма још давно зацртан кроз масонерију, тежња ка томе да се укину расе, нације, традиције и религије да настане нека сива зона са једном религијом, код нас то почиње кроз екуменизам а крајњи циљ је религија Новог доба и једна Светска влада. Тако да ни једна земља на овој планети није заштићена од тог пројекта.

Професор Зоран Буљугић се осврће и на питање пројекта велике Албаније, који је био Аустро-Угарски пројекат који је пропао након првог Светског рата, али да данас исти тај пројекат покушава да оживи Немачка

Цео прилог и шта је све још рекао Зоран Буљугић можете видети у видеу ХелмКаст продукције.

Зашто САД не нападају Иран сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА