Најновије

УЖАС НА ПЕРИФЕРИЈИ ГРАДА! Жена се разнела експлозивом близу полицијске станице! (ВИДЕО)

Жена бомбаш самоубица се разнела недалеко од контролног пункта полицијске станице у Грозном, главном граду Чеченије, саопштило је у руско Министарство унутрашњих послова.

Жена одевена бурком (Фото: Јутјуб)

- На периферији Грозног, непозната млада жена се разнела - изјавио је новинарима в.д. генералног директора чеченског Министарства унутрашњих послова Апти Алаудинов. Након инцидента међу полицијским службеницима и цивилима није било повређених – додао је званичник.

Алаудинов је напоменуо да се инцидент догодио око 4 сати поподне када је млада жена дошла на пункт савезне полицијске станице игноришући захтеве службеника да се заустави. Потом се дигла у ваздух након упозорења. Истражитељи сада покушавају да идентификују нападача и траже њене могуће саучеснике.

Инцидент није резултирао додатним сигурносним мерама у граду. Према извору који је цитирала новинска агенција Интерфакс, бомбаш самоубица није била чеченски држављанин.

Последњи самоубилачки напад на контролни пункт у Грозном десио се у мају 2016. године, када је чеченска полиција изјавила да је шест полицајаца рањено у самоубилачком нападу.

Ситуација у Европи почиње да подсећа на предратну ситуацију. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од ранијих окршаја са терористима у Чеченији завршен је њиховом ликвидацијом од стране руских и чеченских снага безбедности

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА