Најновије

ДРАШКОВИЋ: Амбасада не сме бити уточиште за оног ко је учинио кривично дело!

Амбасада Србије не сме бити уточиште за било кога ко је учинио кривично дело, поручио је у петак увече политичар и писац Вук Драшковић.

Вук Драшковић (Фото: Јутјуб)

Драшковић се вечерас у “Живој истини” осврнуо на то што је оптужена у случају за покушај тероризма Бранка Милић данас побегла у амбасаду Србије у Подгорици, истичући да је сигуран да ће Милић, уколико је невина, бити и ослобођена.

“Госпођи Милић се суди за тероризам, тешко кривично дело, за једну заверу у којој је требало да буде убијен тадашњи премијер Црне Горе Мило Ђукановић.

"Ако је невино оптужена, ја сам сигуран да ће бити ослобођена. Уколико је крива, зашто да бежи у амбасаду Србије. О томе се не одлучује у амбасадама, него у судовима,” истакао је Драшковић.

Драшковић је коментарисао и данашњу ситуацију на Косову и оценио да сви живимо последице убиства Југославије, прноси РТЦГ. „То на Косову јасно показује куда води политика и стратегија ‘тука на утук'“. Драшковић каже да је јасно да се ни једно непријатељство не може гасити наставком непријатељства, него огромним напретком па и жртвом да се дође до пријатељства.“

„Стишати страсти, гасити ватре мржње и наставити дијалог! Отклонити све оно што је резултат ултиматума, притиска, уцене и наставити дијалог – нема другог пута,“ рекао је Драшковић.

Прочитајте ОВДЕ шта је рекла Милићева.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сталне тензије у региону и агресивне поруке које последњих недеља Србији стижу из Хрватске, Босне и Херцеговине, па и Црне Горе.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА