Најновије

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ ПОРУЧИО РТС: Захтевамо да одговоримо на Вучићеве лажи! Угрожавате наше животе! 

Јуче је у емисији „Око“ на РТС гостовао председник Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић, из „Савеза за Србију“ истичу да је више од 1.500.000 грађана у деведесет минута чуло низ неистина и лажи о лидерима опозиције, члановима Савеза за Србију.

Савез за Србију (Фото: Јутјуб)

Како се наводи у саопштењу Савеза за Србију, и до сада је Александар Вучић на конференцијама за новинаре које је РТС уживо преносио, говорећи о опозицији користио изразе „олош, бедници, тајкуни, криминалци, пљачкаши…“ Овог пута је отишао даље, кажу из СЗС, па је за смрт Ранка Панића, односно за дуго трајање истраге оптужио и неке од нас.

Из СЗС питају: „Како још треба да нас оклевета Александар Вучић, шта још треба да слаже о нама да би некога од нас РТС у складу са правилима новинарске професије позвао и омогућио нам да одговоримо?“

Они су затражили од водећих људи Јавног сервиса, генералног директора Драгана Бујошевића и главног уредника Ненада Љ. Стефановића, да било кога од чланова Савеза за Србију које је Александар Вучић помињао, позову у емисију „Око“ и омогуће да на изнесене лажи одговоримо.

„Уколико ни овога пута то не будете урадили, сматраћемо и вас, поред Пинка, Хепија, Информера и сличних, директно одговорним за угрожавање наших живота и фашизацију Србије“, закључују из Савеза за Србију.

Погледајте и емисију.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Вучић забринут.

Извор: Данас
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА