Најновије

УЗАЛУД СЕ НАДАМО: Јокић нема жељу да игра за Србију (ВИДЕО)

Први човек КСС Предраг Даниловић у разговору са студентима економије и менаџмента у Подгорици открио да ли би Никола Јокић играо за репрезентацију Србије.

Никола Јокић (Фото: Јутјуб)

Жарко Паспаљ и Предраг Даниловић били су гости студената економије и менаџмента Универзитета у Подгорици. Дружење у коме су кроз детаље из играчке каријере, али и каснијих активности у спорту давали савете академцима трајало је деведесетак минута.

Питање једног од студената упућено првом човеку КСС, било је везано за НиколуЈокића и његово играње у дресу Србије. Даниловић је и овом приликом био брутално искрен.

- Да не лажемо једни друге, мислим да нема жељу да игра за репрезентацију, али он то треба да каже. Као председник савеза био бих најсрећнији да дође и игра за репрезентацију, али суумњам с обзиром на разлоге које је наводио за пар последњих неиграња. Тај да је требало да потпише велики уговор разумем и подржавам, јер зашто би ризиковао решавање егзистенцијалних питања, себе, родитеља, деце... Неки други разлози ми нису разумљиви. Волео бих да он жели да игра за државни тим, али нисам сигуран да баш има вољу - рекао је Даниловић без увијања. - И надам се да грешим.

Застао је, па још једном поновио:

- Надам се да грешим!

Како црногорски репрезентативци славе победу Србије, погледајте ОВДЕ.

Извор: Спортски журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Никола Јокић 2018.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА