Најновије

КИЈА ИМА НОВОГ ДЕЧКА? Ово је мушкарац који је њен нови Слоба! (ФОТО)

Кристина Коцкар до ушију је заљубљена у познатог одбојкаша Александра Околића, с којим се већ неко време чује телефоном и дописује.

Кија Коцкар (Фото: Јутјуб)

Победница прве "Задруге" и новопечена певачица коначно је ставила тачку на љубав са бившим супругом Слободаном Радановићем и спремна је да уплови у нову везу. Према информацијама које смо добили из окружења Коцкареве, сусрет са момком који ју је оборио с ногу на први поглед десио се сасвим случајно пре нешто више од месец дана, и од тад су нон-стоп у контакту.

- Само неколико људи у које Кристина има безгранично поверење зна да је она заљубљена у Александра. Не жели да се то прочује у јавности, а поготову да о томе пишу новине. Она је прошла кроз тежак период, током којег је њен љубавни живот био непрестано у жижи јавности, и нема намеру да поново доживљава то. Мени је рекла да јој се Александар допао већ на први поглед, када су се упознали у једном клубу у Београду, да је на њу оставио веома јак утисак и да јој се већ сутрадан јавио преко Инстаграма. Он је мало физички подсећа на Слобу, али није то пресудило да јој се толико свиди - каже наш добро обавештени извор.

Да су наше информације тачне, говори и чињеница да је Околић недавно раскинуо везу са девојком Јеленом, с којом се дуго забављао, а све њихове заједничке фотографије избрисао је са друштвених мрежа. 

- Колико ми је познато, Александар је раскинуо са Јеленом у новембру, баш када је почео да се дописује са Кијом. Дефинитивно, Кристину више на занима Слоба, не жели ништа с њим осим другарског односа, што је и сама јавно рекла - каже наш саговорник.

Са Александром Околићем нисмо успели да ступимо у контакт, док нам је Криситна рекла да не познаје поменутог одбојкаша.

- Ја не познајем тог момка - рекла је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on

Биографија Александра Околића

Александар је рођен у Модричи 26. јуна 1993. Игра на позицији средњег блокера у грчком клубу ПАОК и у репрезентацији Србије. Околић је одбојком почео да се бави у родном граду, а као петнаестогодишњак се преселио у Београд, односно дошао је да игра за Црвену звезду, са којом је освојио четири титуле првака државе и три титуле победника Купа Србије. Осим за Звезду и ПАО, Александар је бранио боје и берлинског клуба Асприја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on

Прочитајте ОВДЕ све о Луниној новој симпатији.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта каже Кија о помирењу са Слобом.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА