Најновије

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ПРЕЛОМИО! Након два сата разговора са Ханом, Вучић одбио ултиматум! Показао Бриселски споразум и поставио једно питање!

Председник Србије Александар Вучић је на двочасовном састанку са комесаром Јоханесом Ханом одбио ултиматум да српска страна треба да уради било шта да би се Приштина вратила за преговарачки сто, пишу медији.

Вучић и Хан (Фото: predsednik.rs)

Вучић је чврсто остао при ставу да нема повратка преговорима све док одлука о таксама не буде повучена. Рекао је "тек после тога можемо да разговарамо", открива извор.

Вучић је показао Бриселски споразум и питао Хана шта то тачно Србија из овог документа није испунила и када је реч о енергетици и када је реч свим другим областима, пренео је извор Блица упознат са детаљима састанка.

Како медији сазнају у Приштини, Хан је у разговору са Рамушем Харадинајем рекао да су таксе неприхватљиве и да ће Приштина трпети озбиљне последице због тога.

Комесар је рекао да је веома љут што власти у Приштини не поштују договор и што све раде на своју руку, наводи извор листа.

Шиптари 14. децембра праве војску, а дан после тога упадају на север Косова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Србија неће признати косовску независност

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА