Најновије

ДАЧИЋ: Говорио сам Вучићу да нас Запад годинама лаже

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је да је неколико пута говорио председнику Александру Вучићу да "нас Запад свих ових година замајава и да је насе признавање независности Косова једино што њих занима".

Дачић (Фото: Јутјуб)

Према Дачићу, то је врхунски безобразлук и лицемерје и Србија не може, како је истакао за "Новости", пристати на понижење.
 - Како су се само лепо сетили, ми да признамо Косово, а они ће нам великодушно дати ЗСО коју не могу да формирају ево пет година - рекао је Дачић и додао да се "за пет година завршио Други светски рат, а они нису у стању да натерају Тачија и друштво да примене Бриселски споразум који су потписали".
Дачић понавља да се до решења мора доћи искључиво компромисом, а не, како је нагласио, "наметањем става да Србија мора да призна независност Косова".
 - Бомбама су отцепили Косово од Србије и сада нам говоре да је то завршена прича. Те границе су за њих свете, а ћуте када Еди Рама свако мало прекраја Србију или Македонију -  навео је Дачић.
 - Треба им рећи: господо, са Запада, нисте ви једини, постоји и много већа половина света која не признаје независност Косова. Можемо се и њима обратити. А ви сте до сада седели са нама за истим столом и лагали гледајући нас у очи -  закључи је Дачић за "Новости".
Нови командант Бондстила обучавао убице Руса. Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Министар Дачић WB6 - одговори на питања новинара након састанка у Сарајеву
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА