Најновије

СКУПОЦЕНИ ЈУНАЈТЕД СЕ НИЈЕ ВИДЕО: Брајтон, уз гол-технологију, осигурао опстанак

Фудбалери Брајтона изборили су опстанак у Премијер лиги, пошто су вечерас на свом терену у првој утакмици 37. кола победили Манчестер јунајтед са 1:0.

Грос и Погба Фото: Бета/АП

Екипа Стива Сидвела је на свом терену надиграла другопласирани тим Премијер лиге, који је тек у завршници сусрета озбиљније претио голману Метјуу Рајану.

Брајтон је у првом делу меча имао неколико добрих шанси, али се истакао голман Јунајтеда Давид Де Хеа, али се ситуација ипак променила у другом делу меча.

Једини погодак на утакмици постигао је Паскал Грос у 57. минуту када је искористио гужву у шеснаестерцу Јунајтеда и лопту проследио у гол Де Хее. Гол је признат тек пошто је судија Крејг Посон добио сигнал на сату да је лопта прешла гол линију.

Јунајтед је добру прилику за изједначење имао на пет минута пре краја када је Џеси Лингард шутирао са око 10 метара лево искоса у даљи угао, али је лопта завршила поред гола.

Српски репрезентативац Немања Матић одиграо је цео меч за Јунајтед, који после 36 одиграних утакмица заузима друго место са 77 бодова, док је Брајтон 11. са 40.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА