Најновије

ПОСЛЕ ПОЛИТИЧКИХ ПОДОБНИХ ДИРЕКТОРА СРБИЈА ДОБИЛА И ПОДОБНЕ МАЛИНАРЕ: Монтипајтоновски потез владајуће странке у Парламенту

Шеф посланичке групе СНС-а Александар Мартиновић и председник Одбора за пољопривреду Марјан Ристичевић састали су се јутрос са малинарима који су против блокаде пута у Пријепољу. Међутим на тај састанак нису позвани малинари који блокирају пут.

Ристичевић и Мариновић (Фото: Јутјуб)

Састанак је трајао два сата, и окончан је непосредно пре седнице Одбора за пољопривреду.

Мартиновић је рекао да су разговарали са људима који су спремни разговарају на цивилизовани начин.

“А док трају блокаде путева, мислим да у таквој атмосфери не може да се разговара и не може да се дође ни до каквог решења”, поручио је шеф посланика напредњака.

Ристичевић је рекао да су Удружење произвођача малина “Лимска долина” из Пријепоља и Удружење пољопривредних произвођача Ужице, одбили да разговорају са њима.

“Постојала је добра воља да разговарамо са њима, али су они одбили, решени да на блокади истерају неку своју правду”, навео је он.

Према речима малинара који су присуствовали састанку, на разговор у Скупштини чекали су годину дана. Међутим, како кажу, откупна цена малине није била тема.

Након тога почела је седница Одобра коју је напустио посланик Нардоне странке Мирослав Алексић у знак протеста што се на њој не расправља о проблемима малинара.

“Видели смо да су они неке малинаре примили пре званичног састанка Одбора за пољопривреду, и то су вероватно подобни малинари који сада тамо треба да говоре овим малинарима који протестују да треба да одустану од тога и да ће држава да им помогне као што им је помогла и прошле године, и претпрошле, и као што је помогла и произвођачима пшенице, повртарима, и свима осталима”, рекао је Алексић.

Након што смо добили подобне директоре, подобне новинаре, сада Србија добија и подобне малинаре.

Чега се Вучић највише плаши погледајте ОВДЕ.

Извор: Н1/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Протести малинара и даље трају.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА