Најновије

ОПАКА ПОРУКА ИЗ РУСКЕ ДУМЕ: Индиректни шамар српској опозицији

На парламентарним изборима у Србији победили су они које је подржао народ, политичари губитници то морају да признају, изјавио је председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин, истичући да САД и ЕУ нису добиле „марионетске посланике“.

Володин је подсетио да посматрачка мисија из Парламентарне скупштине Организације договора о колективној безбедности није дала никакве примедбе: посматрачи су „једногласно изнели свој став, оценивши протекле изборе као конкурентне, отворене и легитимне".

„Верујемо да је победио онај кога су подржали грађани Србије. Зато је сасвим очигледно да онај ко је изгубио данас мора да призна победу оних за које је народ гласао“, рекао је Володин.

„Они који споља, из иностранства, покушавају да утичу на изборе људи, морају бити свесни да је то у супротности са свим принципима изградње односа и да се томе мора зауставити“, додао је Володин.

Према његовим речима, ако „Вашингтон и Брисел имају примедбе, нека то кажу директно“.

"Али ово нема везе са примедвама у вези са изборима. Ово је њихова жеља да добију марионетску владу, марионетске посланике, али сви видимо куда то све води. И без тога има толико тачака напетости на кугли земаљској. Нека Србија буде стабилна, Европа и сви остали ће од тога имати само користи“, уверен је председник Државне думе.

Прочитајте ОВДЕ шта је Путин поручио Западу

Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА