Najnovije

OPAKA PORUKA IZ RUSKE DUME: Indirektni šamar srpskoj opoziciji

Na parlamentarnim izborima u Srbiji pobedili su oni koje je podržao narod, političari gubitnici to moraju da priznaju, izjavio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin, ističući da SAD i EU nisu dobile „marionetske poslanike“.

Volodin je podsetio da posmatračka misija iz Parlamentarne skupštine Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti nije dala nikakve primedbe: posmatrači su „jednoglasno izneli svoj stav, ocenivši protekle izbore kao konkurentne, otvorene i legitimne".

„Verujemo da je pobedio onaj koga su podržali građani Srbije. Zato je sasvim očigledno da onaj ko je izgubio danas mora da prizna pobedu onih za koje je narod glasao“, rekao je Volodin.

„Oni koji spolja, iz inostranstva, pokušavaju da utiču na izbore ljudi, moraju biti svesni da je to u suprotnosti sa svim principima izgradnje odnosa i da se tome mora zaustaviti“, dodao je Volodin.

Prema njegovim rečima, ako „Vašington i Brisel imaju primedbe, neka to kažu direktno“.

"Ali ovo nema veze sa primedvama u vezi sa izborima. Ovo je njihova želja da dobiju marionetsku vladu, marionetske poslanike, ali svi vidimo kuda to sve vodi. I bez toga ima toliko tačaka napetosti na kugli zemaljskoj. Neka Srbija bude stabilna, Evropa i svi ostali će od toga imati samo koristi“, uveren je predsednik Državne dume.

Pročitajte OVDE šta je Putin poručio Zapadu

Izvor: Sputnjik

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA