Најновије

ЛУНА СЕ ЗАПРЕПАСТИЛА КАДА ЈЕ ЧУЛА ШТА ЈЕ СЛОБА ПРИЧАО КИЈИ О ЊОЈ: Кристина изнела нове детаље разговора иза Шкоде! (ВИДЕО)

Милан Милошевић поставио је питање Лепом Мићи синоћ за време игре истине, а новинар је желео да чује шта Мића мисли о односу Слободана Радановића, Луне Ђогани и Кристине Коцкар након најновијих дешавања.

Кристина изнела нове детаље разговора иза Шкоде (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, у четвртак вече задругарима су пуштени снимци на којима Слободан љуби Кристину и са својом супругом прича о беби. То је веома тешко пало Луни Ђогани која се у току ноћи жестоко свађала са Радановићем, прво на фарми, а затим и у дворишту. Том прилико Слоба је опсовао Луни мајку, због чега се ноћас извињавао.

Лепи Мића изјавио је како су ово троје задругара у центру пажње месецима, док је Милан касније додао и како је ухватио Слободана Радановића у лажи. У наставку је Лепи Мића поставио питање Кристини Коцкар која је ушла у нову свађу са мужем. Мићу је занимало шта су Слоба и Кија причали иза Шкоде у дворишту.

-Ти лажеш и многе особе знају да лажеш и ти сам знаш да лажеш! Прекини! Треба да градиш каријеру! Немој да лажеш! Људи знају шта лажеш! Ми смо причали о свему томе за родитеље. Он је мени рекао да ће учинити да буде све као пре. Па ми је рекао: "Молим те, то ми је најважније за родитеље", са сузом у очима си рекао Слободане! Ти када лажеш, ти мене нон-стоп прекидаш! Имаш десет дана, причај шта год хоћеш! Пери се! - рекла је Кристина.

-Питао си ме: "Како ти је било са Андријом", ја сам ти рекла: "Чудно", а ја сам тебе питала: "Како је теби?", а ти си ми рекао: "Имали смо с*кс, само да би га имали", то ниси рекао? Ајде закуни се у мајку! Јао јадни твоји родитељи поред тебе! Знаш да лажеш! Ја знам шта ће да буде када изађемо. Ја се кунем у све најрођеније и у оно што нисам родила да си рекао то! Да, љубили смо се два пута! Када изађемо можеш само са мојим адвокатом да причаш! Знаш шта ће бити напољу? Ти ћеш доћи и молити, а друго што ћеш ме питати: "Што си морала то да кажеш?" - додала је Кија.

Како је све изгледало погледајте у видео-прилогу који је доступан у наставку овог текста. После само неколико минута, Слоба се посвађао и са супругом Кристином Коцкар и са девојком Луном Ђогани.

Какав су паклени план Луна и Слоба смислили за финале прочитајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА