Најновије

ВУЧИЋ: Србија рачуна на Француску и Макрона

"Србија рачуна на председника Француске Емануела Макрона, а Француска увек може да рачуна на Србију", поручио је председник Србије Александар Вучић.

Вучић (фото: Јутјуб)

 

Вучић је то рекао на пријему у Амбасади Француске, поводом 14. јула, националног празника те земље, уз захвалност, како је рекао, француским пријатељима на подршци коју пружају нашој земљи у билатералним односима, као и на европском путу.

- Очекујемо још много тога што ће спајати наше економије, и још много тога што ће нас у политици приближавати. Србија рачуна на председника Француске Емануела Макрона. Француска може увек да рачуна на Србију као и у Првом, Другом светском рату и свим временима - поручио је Вучић, који ће се у уторак боравити у радној посети Француској, где ће се састати са председником Макроном.

Амбасадор Француске у Београду Фредерик Мондолони претходно је оценио да је политички дијалог Србије и Француске на највишем нивоу и да предстојећа посета председника Вучића Паризу, потврђује тај нови замах.

Мондолони је истовремено изразио наду да ће председник Макрон моћи веома брзо да дође у Београд како би, како је рекао, још више оснажио стратешко партнерство наших двеју земаља.

ОВДЕ погледајте како се цела Србија смеје Вучићу. 

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Мигранти ће да нам подигну наталитет и обезбеде радну снагу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА