Најновије

"Паклени Вучићев план за предају Косова и Метохије"

Двери су данас изашле у јавност са тврдњом да Александар Вучић већ има добро припремљени план како да преда Косово и Метохију Шиптарима, без обзира што је народ већински против тога.

Обрадовић и Вучић (фото: Јутјуб/Правда)

Према тврдњама из Двери, план има 3 главне тачке: 

Пристати на све што траже Албанци и Запад, али фолирати народ да се ради о мучним преговорима; Изазвати хаос на северу Косова, али за тај хаос унапред окривити опозицију; Представити се народу као миротворац који мора дати Косову столицу у УН зарад мира.

Како објашњавају из Двери те три тачке ће се одвијати на следећи начин: 

“Прва тачка:

Вучић је већ одавно обећао Западу све, али му је потребно да полако припреми народ причом о мучним преговорима, о 5:0 у Бриселу који су у ствари значили потпуну предају српских институција, о борби за оснивање ЗСО која је свакако предвиђена Уставом лажне државе Косово и најновијом причом о томе како на Косову немамо ништа па ће бити добро ако добијемо и метар земље. Истина је да нема никаквих преговора, већ само испуњавања оног што је Вучић обећао Западу, а последњи корак тога је правно обавезујући споразум.

Друга тачка:

је покренута након што су истраживања показала да је народ за замрзнути конфликт и против предаје Космета, али да не жели хаос и насиље. Власт се онда досетила да грађане стави у позицију или дајемо Косово или ћемо имати насиље, па је Вучић почео да говори о Олуји и Бљеску на северу Косова ако се договор не постигне, а његови медији о насиљу опозиције.

Гласило СНС, лист Ало каже „Ако не буде договора око Косова, Албанци добијају све, а опозиција насилно преузима власт“ у другом тексту каже да постоји план за рушење Вучића у 5 тачака, и да је прва тачка прича о томе да власт крши Устав.

Замислите, та страшна опозиција ће причати да неко ко каже да Косово није српско и ко расписује референдум о одрицању од сопствене територије крши Устав. Срам их било! И ти Албанци, за које председник каже да већ имају све, ће, ако не буде договора добити исто то све (??), а ако буде договора добиће „само“ столицу у УН и независност. И та опозиција, иста она за коју Ало и Информер тврде да је слаба и разједињена ће покренути светске силе, направити хаос на Косову и насилно срушити Вучића. Не, ово није Нушићев роман већ сценарио који нам представљају гласила СНС-а.

Трећа тачка:

А кад се овај сценарио сто пута понови народу, онда ће сам Вучић направити хаос на северу Косова, како би могао рећи да потписује правно-обавезујући споразум и даје Косову столицу у УН како би сачувао мир.

Сценарио власти је на столу и до краја огољен у режимским медијима. На нама је да им не дозволимо да нас све преваре и тај сценарио остваре.”, стоји у саопштењу Двери. 

ОВДЕ погледајте како Срби на Брезовици живе као у конц-логору.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Косово је Србија

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА