Најновије

ОВО ЈЕ НЕОБОРИВ ДОКАЗ: О, да - жене воле грубљи секс!

Према популарној култури, много људи верује да само мушкарци гледају порнографију… Ипак, истина је наравно сасвим другачија, јер на нашој планети постоји доста жена које уживају у свом комаду порнографије, а то нам доказују подаци које је представио популарни сајт Порнхуб. Поред тога, даме много више гледају одређене категорије од мушкараца, иако можда никада не бисте рекли да је ситуација таква. Наравно, овде не причамо о порнографији за жене, већ о такозваним екстремним категоријама попут “груби секс” и “хардкор”.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

На сајту Порнхуб, категорија грубог секса је тридесет пета најпопуларнија у деведесет категорија колико они нуде, а такође је за чак шездесет и три процента популарнија код жена него код мушкараца.

Хардкор је тридесет трећа најпопуларнија категорија, и у њој даме такође доминирају као већински гледаоци. У поређењу са мушкарцима, жене ће седамдесет и пет процената вероватније тражити снимке који припадају овој секцији сајта, у којој као што знате можете наћи све – од оралног секса до неких ствари које не смемо овде да напишемо.

Фетиш категорија овог сајта је на шездесет деветом месту по популарности, а посећује је више мушкараца него жена, са не тако великом разликом. Заправо, момци имају вероватноћу само за седам процената већу од жена да траже нешто у овој категорији, која је још једном пуна свега и свачега и садржи свакојаке фетише, у којима БДСМ делује као бела кафа.

Ако сте изненађени релативним женским интересовањем за екстремне категорије Порнхуб сајта, знајте да грешите. Наравно, преференције порнографије неће се увек поклопити са нечијим жељама у спаваћој соби, мада нам нова истраживања показују да шездесет два процента жена заиста уживају у грубљем сексу много више. Наравно, оне воле када их вучете за косу, уједате, говорите прљаво и када их везујете.

Дечко остао шокиран када је његова девојка признала шта је најперверзније пробала у сексу, снимак погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порно глумице говоре да ли заиста воле да их попрскају по лицу:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА