Најновије

ВУЧИЋУ, ПРОВАЉЕН СИ! Новинар Радослав Ћебић открио све председникове форе и фазоне у вези са Косовом! (ВИДЕО)

Новинар недељника Време Радослав Ћебић изјавио је у Новом дану да је Вучић "један од оних ликова који воли да прети и своје претње никад не оствари". "То је суштина његове политике генерално, а поготово према Косову, где је он апсолутно инфериоран у свим тим преговорима", каже Ћебић.

Радослав Ћебић, новинар недељника "Време" (Фото: Јутјуб)

- Колико сутра или до уторка ће бити заборављена. То је још једна од тих представа. Постоји теза да наводно Вучић и Тачи заједно режирају те неке мало блесаве догађаје који се дешавају на Косову. Ја сумњам да је тако, али то јесте згодан полигон за показивање за унутрашњу употребу, шта можемо и докле смо спремни да идемо - каже.

Додаје да Вучић јесте у праву када каже да су прекршене одредбе споразума, али да ће се то дешавати.

- Дешавало се кад је њему било потребно, он је отишао на те исте Газиводе, пустили су га, а кад је њима потребно, Тачи ће доћи - сматра Ћебић.

Говорећи о најавама Марка Ђурића да ће Србија предузети мере да заштити Србе на северу Косова и Метохије, каже да Србија неће предузети никакве мере што се тога тиче.

- Још једна у низу лажи које ова власт без икаквог пардона пласира у јавност. Више пута се десило да Ђурић каже једно, а да га Вучић демантује истог дана или сутрадан - каже он.

Додаје да је “Вучић један од оних ликова који воли да прети и своје претње никад не оствари”.

- То је суштина његове политике генерално, а поготово према Косову, где је он апсолутно инфериоран у свим тим преговорима - каже Ћебић.

Истиче да је позиција косовских Албанаца у процесу преговора са Србијом, са влашћу у Београду апсолутно надмоћна. Коментаришући медијске наслове у којима постоји реч рат, каже да смо исту буку имали и кад је ухапшен Марко Ђурић.

- То је само једна од тих претњи за коју знате да је Вучић никада неће испунити. Он јесте сачувао мир, јер знамо да никада неће направити нешто што би угрозило мир. Медији који су њему наклоњени то пишу, јер желе да подигну његов утицај и углед, да је као сачувао мир – каже Ћебић.

Погледајте ОВДЕ још једно обећање Ивице Дачића везано за Косово и Метохију.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Долазак Хашима Тачија на језеро Газиводе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА