Најновије

ТО МИ РАДИ: Ово су позе које жене воле, а мушкарци их често подцењују!

О укусима не треба расправљати, али када би се жене морале сложити око омиљених поза у сексу, ове три би се судећи по анкетама издвојиле. Оно што би сваки мушкарац требао да зна је да су жене када је секс у питању, веома једноставне. Уз ове три позе свака ће свог мушкарца доживети као најбољег у кревету.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Доги стајл (отпозади)

Ова поза је у врху омиљених како за жене, тако и за мушкарце. Она оба пола узбуђује јер је веома изазовна и провокативна, руши границе, захтева потпуно препуштање и даје машти на вољу - можете је изводити у безброј варијација. Даме су истакле да је посебно занимљиво када падну под ауторитет мушкарца у овој пози.

Мисионарска поза

Овај положај је потцењен, али заправо женама често причињава задовољство, јер без много труда и акробација, могу да дођу до врхунца. Овај класичан љубавни положај је савршен за оне који воле да осете снагу мушког тела.

Плес у крилу

Већина жена воли да буде изнад партнера јер имају осећај контроле игре, а моћ је увек јак афродизијак. Боравак на врху се не мора ограничавати само на једну позу, већ се на различите начине може доћи до ужитака које можда још нисте нити осетили.

ОВДЕ погледајте која је најстрашнија секс поза на свету, већину људи хвата језа кад треба да проба ово у спаваћој соби, зато се ретко ко и усуђује.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс у Гучи

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА