Најновије

Проведите јануар уз добар филм и добру књигу!

Издавачка кућа Вулкан побринула се да у наше књижаре стигне сјајан роман "Џулијет", а МегаЦон филм да уживамо у истпименом филму на великом платну, који је од недавно на репертоару биоскопа и има одличне критике.

Фото-Јутјуб

У учмалом градићу на енглеској обали, Ени воли Данкана – или бар мисли да га воли јер је одувек било тако. С друге стране, Данкан воли Ели, а онда је наједном више не воли. И тако Ени престаје да воли Данкана и почиње да живи само за себе. Упушта се у преписку мејловима са Такером Кроуом, пензионисаним рокером, који већ двадесет две године није написао ниједну песму, а који је уједно највећа опсесија њеног дечка Данкана. Невероватна присност развија се између ово двоје усамљених људи који трагају за нечим што никад нису имали.

Такер је уморан (и тога је ужасно свестан) од живота у руралној Пенсилванији са својим синчићем Џексоном – његовом једином надом за искупљење после свих емотивних, породичних и уметничких крахова. А онда се на музичком тржишту појављује акустична верзија његовог највећег албума. Такер са Џексоном лети преко Атлантика да се суочи са својим бившим женама и децом (што тек откривеном, што давно запостављеном), у истој земљи у којој живи његова нова, интригантна пријатељица са интернета.

Шта се дешава када истрошени рокер потражи још једну шансу? Или када разочарана жена без деце пожели промену? Џулијетје питка, забавна и искрена прича о музици, љубави, усамљености и непрестаном испуњавању нечијих очекивања.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА