Најновије

ЛЕГЕНДАРНИ ПЕНЗИОНЕР ПОНОВО ОБЈАСНИО! Загрепчанин са хит видеа открива зашто је здрав ко' дрен (ВИДЕО)

Таљати Тони Селмани привукао пажњу и познатог хрватског новинара Зорана Шпрајца који га је позвао у своју емисију Директ на телевизији РТЛ да подели са гледаоцима своје здраворазумске савете.

Легендарни Тони (Фото: Јутјуб)

Вирални снимак у ком пензионер из Загреба за 15 секунди објашњава да грип не постоји и да пензионери уместо да оптерећују здравство треба да вежбају постао је хит у региону и видело га је више од 400.000.

Таљати Тони Селмани је привукао пажњу и познатог хрватског новинара Зорана Шпрајца који га је позвао у своју емисију Директ на телевизији РТЛ да подели са гледаоцима своје здраворазумске савете.

- Пресрећни су кад ме сретну сви. Кажу 'добро сте рекли'. А Зашто? Имате докторе и професоре, сви се дају док су здрави. Свима си помогао док си здрав и радио, чим дођеш у пензију треба да се посветиш себи, а они су сви већином лењи за себе - тврди Селмани.

Каже како никад није био болестан и сматра да болест не постоји. - Ум лечи и уништи све. По јутру се дан познаје. Док лежиш ставиш руке иза леђа, два јастука под ноге да ти оне буду равне. Тело вежбате са духом", објашњава Селмани. Надаље додаје како вежба те да све вежбе осмишљава сам. 

Господин Селмани објашњава како се пере хладном водом, а сматра и да би, без обзира на време, сви требало да проводе време напољу. Кретање и вежбање, за њега је најважније, а било би добро ако сте у пензији, тврди, вежбати три сата недељно

Како је полиција ухапсила птицу тркачицу, погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА