Најновије

"Покушај обојених револуција на улицама Београда и Бањалуке"

Данас је битно јавности указати на опасан феномен тзв обојених револуција због тренутне алармантне ситуације у Србији и Реублици Српској. Антидржавни и антисистемски протести који се управо одвијају на улицама Београда и Бањалуке су хибридна операција Запада, пре свега тајних служби САД и Уједињеног Краљевства, против Србије и Републике Српске. Суштина је напад на Србију и Српску маскиран изнутра као део шире операције ампутације Косова и Метохије која се очекује. Организација и логистика долазе са либералног Запада а сама техника је више пута опробана – од обарања режима бившег источног блока почетком 90их, преко Мајдана у Кијеву, све до „арапског пролећа“. Последице су увек разорне и подразумевају хаос.

Mиша Вацић (Фото: Српска десница)

Пише: Миша Вацић, Српска десница

Обојене револуције, које се у јавности представљају као некакво спонтано изражавање грађанске воље узроковане неправдом, су у ствари прецизно организоване од стране спољног фактора са Запада. Увек су засноване на синхронизованом деловању троугла који чине: невладин сектор, политичке групације из опозиције са јасним антидржавним и антинационалним платформама и медији са истим антидржавним програмским шемама. Извори финансирања ових опасних појава које подривају сувереност држава нас непогрешиво воде ка центрима на западу.

У нашем садашњем контексту, овај покушај обојених револуција на улицама Београда и Бањалуке има три циља. Први је обарање два лидера који јачају сувереност својих земаља - Александра Вучића и Милорада Додика. (у фусноти – Западу не одговара било какав облик суверености било које замље у региону јер омета њихово наметање хегемоније). Други је обарање Вучића и Додика због њихове пријатељске политике према Русији. Трећи циљ је скретање пажње са предстојеће очекиване ампутације Косова и Метохије од Србије кроз агресију ка северу покрајине, тј. усмеравање пажње народа на будући хаос на улицама.

Медији који представљају битно упориште антисрпског и антидржавног утицаја у Србији и који су инструмент у овим обојеним револуцијама су: Н1, Данас, Време, Блиц, Радио Слободна Европа и гомила портала као нпр :Крик, Бирн, Балкан инсајт и други.

Примера ради, Н1 иако постоји више много битнијих догађаја, увек у својим вестима као прву вест ставља протесте у Бањалуци и Београду и за њих одваја несразмерно велику минутажу за прилог. Док по Србију много битнији протести на улицама Косовске Митровица који стоје у функцији одржања суверености Србије, у вестима Н1 бивају потпуно игнорисани. То јесте директно мешање у политику са непријатељских позиција према Србији. Слично је и са писаним медијима као што су Данас, Блиц, Време и остала колаборационистичка булумента која болује од синдрома квислинга и аутошовинизма.

При овом покушају ломљења кичме Србији и Србима које нам чине службе са Запада, користе за своје циљеве аутошовинизам либералног дела наше грађанске  јавности. Зато је потребно сасвим игнорисати галаму квази “јунака“ који позивају на протесте.

Просто јер ти људи лажу…

Како Американци воде специјални рат против Србије сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Радован Дамјановић фалсификованој историји Срба.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА