Најновије

БИЗАРНИ ФЕТИШИ КОЈИ ЋЕ ВАС РАСПАМЕНТИТИ! Ово су се*с фетиши за које нисте чули, а неки ће вас оставити без текста!

Уколико сте мислили да сте већ чули све о се*с фетишима, проверите да ли сте чули за неке са ове листе. Преносимо вам шест најнеобичнијих фетиша.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Крв

Хематолагнија је назив за фетиш у ком је главни стимуланс крв. Неки људи се сексуално узбуде и на саму помисао да пију крв, а често имају и еротске мисли везане за њу.

Синдром одрасле бебе

Тепање и мажење између партнера код неких људи преноси се на сасвим нови ниво који се назива синдромом одрасле бебе или парафиличним инфантилизмом. То је редак сексуални фетиш који подразумева да се особа облачи као беба пре секса.

Уколико пронађе партнера који одговара том фетишу, неретко упражњава и читаве ритуале попут храњења из флашице, ношење пелена и дојење.

Кареза

Већина људи би желела да има што више оргазама, али неки желе да их одлажу колико је то могуће. За такве постоји древна сексуална техника под називом кареза којој је за циљ да избегне ослобађање сексуалне тензије. 

Они секс упражњавају полако, нежно и дуго и истовремено се труде да узбуде партнера што је више могуће. Особе које практикују карезу тврде да им је та техника помогла да буду срећнији, имају здравију везу и остваре духовно блаженство.

Сексуални објекат

Неки људи се заљубљују у објекте и осећају сексуално узбуђење у њиховој близини. Тако су познати случајеви фетишиста који су се заљубили у Емпајер Стејт Билдинг, „Лондонско око“, па чак и Ајфелов торањ. Неки успеју и да се венчају са својим „изабраником“.

Коса

Дивна коса је сигурно допадљива, али је неким људима и више од тога. Трихофили могу да се узбуде додиривањем или чак погледом на нечију лепу косу.

Ванземаљци

Неки мушкарци и жене прижељкују веома близак сусрет треће врсте и маштају о сексу са ванземаљцима. Овакав фетиш назива се егзофилијом и окупља бројне поклонике широм света.

Остале вести из рубрике секс погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Kaд те заскоче на базену.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА