Најновије

КГБ ЗНАО ТАЈНУ ПИРАМИДА, ОТКРИЛИ НЕШТО НЕОБЈАШЊИВО: Совјетски шпијуни били живо заинтересовани за ванземаљски гроб! (ВИДЕО) 

Теоретичари завере дуго спекулишу да су ванземаљци пре више хиљада година одиграли огромну улогу у изградњи пирамида. У Египту, пажња већине посетилаца је окренута ка упечатљивим старинама и древним чудима из прошлости.

Пирамиде (Фото: Pixabay. com)

Документарни филм "Досијеи КГБ", сугерише да је 1960-их тим совјетских истражитеља открио тајанствену гробницу у Египту и да је нешто "необјашњиво" испод Велике пирамиде.
 
Снимак открива како је КГБ-у било тешко да прихвати да би митологија могла да доведе до напредног ванземаљског знања. Међутим, у документарцу је приказан интервју са бившим совјетским дипломатским куриром.

Човек - који остаје анонимаан јер тренутно ради за руску мафију описује како је једном приликом преносио документа између Каира и Москве. Радник бившег Совјетског Савеза открива да је међу документима био допис високог званичника КГБ-а. 

Он тврди да је у документу стоји: "Моји агенти су обезбедили белешке једног од научника који раде на налазима Гробнице ванземаљског посетиоца." 

Други је био попис садржаја из гробнице, означен као "поверљиво". “Локација неоткривеног налазишта. Субјекти, 15 сандука реликвија, једно мумифицирано тело, један камени саркофаг и осам хијероглифских узорака."

Овај извештај је објавио пројектни научник који је био један од првих који је ушао у гробницу. "Током прегледа сегмента зида приметили смо чудан осећај, чини се да магнетна одбојна сила потиче из стене. Нисмо успели пронац́и никакво објашњење објашњење." 

Још један допис је из извештаја криптолога који гласи: "Налази, делимично дешифрована порука на зиду гробнице указује на пророчанство о повратку богова древних крила." 

У документима је било јасно да Кремљ схвата мит веома озбиљно. Један извештај указује на то да је војна јединица упућена на локацију. Када је саркофаг отворен, на снази је била узбуна највишег степена.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће на Русију у овој години пасти метеор.

Извор: Курир/Express. co. uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА