Најновије

ДСС прави нови покрет, неће да им Шапић буде председник

После неуспеха преговора о сарадњи са странком СПАС Александра Шапића, лидер ДСС Милош Јовановић прави нови покрет који ће окупити друге политичке организације, локалне групе грађана, угледне појединце, студенте, синдикате.

Милош Јовановић (Фото: Јутјуб)

Како сазнају Вечерње новости, иако су Шапић и Јовановић имали неколико кругова преговора о савезу, коначни договор није постигнут јер је први човек СПАС инсистирао да угасе постојеће странке, направе нову политичку организацију и да он буде њен председник. Јовановићу је понуђено да бира функцију најближег сарадника лидера те новоосноване партије.

За руководство ДСС оваква понуда била је неприхватљива, не толико због кадровских решења колико због тога што сматрају да нема никакве логике гасити странку која постоји 27 година.

Зато је Јовановић кренуо у нови политички пројекат и са сарадницима увелико обилази Србију, а у последњих десетак дана био је у Крагујевцу, Нишу, Сремској Митровици, Чајетини, Чачку, Новом Саду... У наредне три недеље цела прича би требало да буде заокружена, а почетком новембра ће се знати име покрета који ће предводити Јовановићев нови ДСС.

Шта је Иван Ивановић поручио цркви после одликовања Вучића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА