Најновије

ПРИЗОР МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ КОЈА ПЛАЧЕ НАКОН 53 САТА РАДА ДИРНУО СВЕТ: Иза њега се крије потресна прича!

Вредна медицинска сестра нехотице је постала "вирална", након што је њена сестра близнакиња поделила фотографију како плаче након посебно тешке смене.

Болница (Фото: pixabay. com)

Лаура Мекинтајр је поставила фотографију своје сестре, медицинске сестре Kети ДиБари на Фејсбук.

Жена са седиштем у Тексасу рекла је да ће је сестра 'убити' због дељења слике, али да је желела да свету покаже екстремну посвећеност медицинских сестара.

Лаура, која је мајка једног детета, објаснила је да је, када је фотографија снимљена, њена сестра Кати управо завршила своју четврту смену у низу.

- То је око 53 и више сати рада за четири дана. То не укључује 1,5 сата колико је дневно у ауту. Обично не добија прилику да поједе ручак или чак пије пуно воде. Она је толико добра у ономе што ради, да често заборавља како да се брине о себи док води рачуна о својим пацијентима.

На фотографији, коју су до сада ове недеље поделили 87.000 пута, Кати се види како се у униформи плаче док је коначно седела на паузи да поједе нешто у Лауриној кући.

- Ова слика је из ноћи у јулу кад је дошла у моју куц́у након нарочито напорног дана. Породила је мртворођено дете. Да ли сте икада заиста размишљали о томе шта све виде медицинске сестре ? Оне виде велику радост у несметаном порођају здравих мама и беба. Они виде панику и анксиозност када се нова мама уплаши. Они виде тинејџерке које рађају. Виде маме наркоманке које рађају дете током кризе. Виде да долазе кола за сахране. Да ли сте знали да медицинске сестре морају да организују погребна друштва да дођу по бебу? Нисам ни ја - написала је Лаура у посту.

Њен пост је добио доста коментара људи који су били истински дирнути овом објавом.

Прочитајте ОВДЕ  шта треба одмах да проверите.

Извор: daily mail

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА