Најновије

ИМАТЕ ДУГ ЗА ИНФОСТАН, ОВО СУ СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ВАС! Данас је ваш срећан дан! Пријавите се до краја године и решена ствар!

Јавно комунално предузеће Инфостан почело је да пружа могућност нередовним платишама да неизмирене обавезе отплате на рате, а репрограм се односи и на појединце који су утужени код судова и јавних извршитеља.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

ЈКП Инфостан понудило је репрограм дугова нередовним платишама по којем их ослобађају свих камата и опраштају 15 одсто дуга.

Корисници комуналних услуга у периоду од 1. новембра до 31. децембра 2019. године могу по веома повољним условима да закључе репрограм дуга за неизмирене комуналне услуге, пише на сајту тог предузећа.

Свим корисницима који репрограмирају дуг отписује се целокупна камата у случају испуњења уговорних одредби, при чему могу да одаберу жељени модел отплате преосталог дуга, и то: плаћањем дуга у целости отписује се 15% преосталог дуга, за плаћање дуга на 3 месечне рате отписује се 12% преосталог дуга, за 6 рата отписује се 10% преосталог дуга, док се за 12 рата отписује 5% преосталог дуга. Током примене и поштовања услова репрограма обрачун камате мирује, а потписници су у обавези да плаћају текуће обавезе поред рате за репрограмирани дуг.

Свим корисницима који репрограмирају дуг отписује се цолокупна камата у случају испуњења уговорних обавеза, при чему могу да одаберу да ли ће преостали дуг платити одмах, на 3,6 или 12 месечних рата.

Уколико све исплате одмах добиће отпис 15 одсто целокупног дуга, ако плате у 3 рате добиће отпис 12 одсто, за 6 рата опростиће им се 10 одсто дуга, док ће отпис 5 одсто дуга добити уколико исти буду плаћали у 12 месечних рата.

Како поскупљење струје и претплате за РТС подиже и остале цене сазнајте ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА