Најновије

МОЋНА ПУТИНОВА АВИЈАЦИЈА НАПРАВИЛА ПАКАО ЏИХАДИСТИМА: Руске ваздушне снаге ликвидирале на десетине терориста у Идлибу (ВИДЕО)

Најмање тројица терориста убијена су током дана у серији руских ваздушних напада, који су циљали упоришта џихадиста у граду Марзита на југу сиријске провинције Идлиб.

Руски авиони су немилосрдно бомбардовали непријатељске положаје (Фото: Јутјуб)

"Број убијених може да порасте, јер је велики број рањених у редовима џихадиста, а неки од њих су у критичном стању", преносе локални медији.

Међутим, један војни извор је пренео да међу терористичким групама које су у овој области окупљење око Хаџата Тахрира ал-Шама има на десетине мртвих, а још је већи број рањених. Ова информација још није потврђена.

Руски и сиријски ратни авиони током дана бомбардовали су положаје џихадиста у градовима Трамла, Ал-Накер, Мишерфах, Кафр Набл и Хизарен.

Руски војни хеликоптери бомбардовали су у суботу положаје милитаната у округу Тал Тамр. Према извештајима из Тал Тамра, руски војни хеликоптери кружили су изнад града Рас Ал Ајин.

Руска војска је патролирала у округу Тал Тамр, пошто у овој области долази до честих сукоба између Сиријске арапске армије (САА) и терористичких група.

Прочитајте ОВДЕ какав су дебакл џихадисти доживели у сукобу са САА.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА