Најновије

ПРОЦУРИЛА ЗВЕЗДИНА ТРАНСФЕР ЛИСТА ЗА ЈАНУАР: Ова четворица играча највероватније одлазе на зиму!

Сама чињеница да је пред Црвеном звездом остао једноцифрен број утакмица, не рачунајући одложен меч Купа са Мачвом за коју ће накнадно бити одређен термин, јасно говори да је јесењи део сезоне при крају!

Играчи Звезде (Фото: Јутјуб)

А зимска пауза истовремено значи да крећу спекулације око трансфера, као и реализација многих за још јаче пролеће. Истовремено и попуњавање касе и растерећење играчког кадра.

А према сазнањима Телеграфа, Звезда ће на трансфер листу овог јануара ставити четворицу играча - Ел Фарду Бена, Ричмонда Боаћија, Милана Павкова и Милана Јевтовића! То не значи да су они непотребни, већ само да имају дозволу да иду и да је њихова продаја приоритет.

Бен је Звезду требало да напусти још овог лета. Све је било договорено са Ал Вахдом - црвено-белима би припало два милиона евра, а нападачу богат уговор.

Међутим, договор Бена и поменутог клуба се изјаловио неочикивано и Звезда је остала без прихода. Истовремено, Бен није регистрован за ЛШ, а вреди поменути да му на лето истиче уговор.

- Овде сам барем до лета, од клуба зависи да ли ће ми понудити уговор. Заинтересован сам за разговор, управа се пита - рекао је Бен недавно.

И Павков је овог лета био виђен као бивши играч Звезде. Горостасни нападач је напустио припреме у Аустрији и отишао је у Кину на потпис уговора.

А онда, гром из ведра неба - Звезда остаје без три милиона, јер се Павков враћа за Београд!

Ни голгетер црвено-белих се није договорио за плату и ту се завршила прича око његовог трансфера. Вратио се у форму, дао гол Хелсинкију и Копенхагену, да би и у СЛ кренуо да тресе мреже. Довољно да поново постане интересантан одређеним клубовима.

Ако оде Павков, тешко да ће Звезда продати Боаћија! Опет, ако Боаћи оде пре Павкова, онда ће новопечени репрезентативца Србије остати на Маракани!

Један од њих двојице је ''вишак'' с обзиром на то даје ту и Томане, док је идеја и да млади Крстовић добија већу минутажу. Није искључено ни то да у јануар стигне још једно појачање у нападу, као залог за лето и нове квалификације.

Јевтовић је некако најближи одласку, јер Владан Милојевић не рачуна на њега. Није регистрован за ЛШ, а ни у шампионату не добија шансу.

Додуше, играо је против Пролетера за викенд и наместио је гол Боаћију. Међутим, доласком Ван Ла Паре је пао у други план.

- Видећемо шта ће се дешавати до краја јесени. Ако се мој статус не промени сешћу да разговарам са тренером и људима из клуба, у том случају мој одлазак је опција - рекао је недавно крилни нападач.

Такође, није искључено да Звезда у јанурау остане без једног од бекова. И то зависи од понуда које буду долазиле. Најближи иностранству је Милан Родић, мада је питање да ли ће репрезентативац Србије бити слободан уколико Звезда обезбеди европску јесен.

Два играча су под знаком питања за Тотенхем. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА