Најновије

ОБРАДОВИЋ: Немам везе са мафијом и трговином дрогом! Тиме се баве појединци из власти и њихови рођаци и кумови!

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић поднео је тужбу против Струковног удружења полиције др Рудолф Арчибалд Рајс због повреде угледа и части поводом тврдњи да је кум ухапшеног трговца дрогом и поручио да је актуелна власт "измишља и лаже" како би наудио својим политичким противницима.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Немам никаквог кума Тоцила нити сам икада чуо за Младена Новаковића из Младеновца", изјавио је Бошко Обрадовић и нагласио да је "владајући режим у нокдауну чим је спреман да овако монструозно измишља и лаже како би наудио својим политичким противницима који откривају криминал и корупцију у врху власти", саопштио је Покрет Двери.

Тужбу је против у Струковног удружења полиције др Рудолф Арчибалд Рајс из Новог Сада због повреде угледа и части Бошка Обрадовића Првом основном суду у Београду адвокат Владимир Тодорић поднео је 11. децембра.

Повод тужби је саопштење тог удружења под насловом "За чије интересе Бошко Обрадовић сатанизује и блати полицију", у коме се, између осталог, тврди како постоје оперативна сазнања да је недавно ухапшени трговац дрогом Младен Новаковић Тоцило из Младеновца кум Бошка Обрадовића и да је његово хапшење са 77 килограма хероина разлог појачане агресије Бошка Обрадовића у "нападима на полицију", наводи у саопштењу ПОкрет Двери.

У образложењу тужбе се указује да је тврдња о наводном кумству Бошка Обрадовића и нарко-дилера Младена Новаковића Тоцила, "потпуна измишљотина".

"Тужилац не познаје никаквог Младена Новаковића Тоцила. Нити је чуо за некога под тим именом пре саопштења туженог", наведено је у образложењу тужбе, уз оцену да тужено удружење "јасно инсинуира у својој изјави да је тужилац део мафије и да он под плаштом политичке борбе напада полицију да би заштитио своје пријатеље и кумове нарко-дилере".

"Ово су озбиљне и тешке оптужбе које су повредиле углед и част тужиоца... Изјава туженог је дата у намери стигматизације и криминализације тужиоца као политичког ривала тренутне власти у Републици Србији", наведено је у тужби коју преноси Покрет Двери.

"Моји Обрадовићи из села Вранића код Чачка већ скоро 100 година имају само једну, исту кумовску породицу из истог села. Посебно немам никакве везе са мафијом и трговином дрогом. Управо обрнуто, тиме се баве појединци из власти и њихови рођаци и кумови", изјавио је Обрадовић поводом тужбе.

По његовој оцени,"владајући режим је очито у нокдауну чим је спреман да овако монструозно измишља и лаже како би наудио својим политичким противницима који откривају криминал и корупцију у врху власти".

Он сматра да је то "добра вест" и да ће "сви који лажу и краду" морати да одговарају и да се "то време се убрзано приближава", наведено је у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ шта су стручњаци рекли о афери Јовањица.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА