Најновије

ЂОГАНИЈЕВА РЕКЛА КРАЈ: Ево због чега је Луна оставила Марка!

Најпопуларнији ријалити пар Луна Ђогани и Марко Миљковић, после пет месеци турбулентне везе и сталних свађа, одлучили су да раскину.

Луна и Марко (Фото: Јутјуб)

Миљковић се путем Инстаграма огласио и написао да су раскинули, док се Ђоганијева још није оглашавала. 

- Луна је Марку замерала још док су били у ријалитију да нема стално занимање и желела је да он хитно пронађе начин да зарађује, а он то није схватао озбиљно. Знао је да ће добити паре од ријалитија и да с тим новцем може да живи бар пет или шест месеци, међутим Луни је то веома сметало и неколико пута му је рекла да ће га оставити уколико се не уозбиљи - прича извор близак Луни и додаје да откад су изашли из „Задруге“, ствари су биле све горе и горе.

- Луна је по изласку из ријалитија упала у машину и одмах је почела да ради. Стално је била у студију и снимала је песме, а Марко је блејао. Ишао је од кафића до ресторана, трошкарио паре и наводно смишљао како да се обогати. С добрим другом је направио свој бренд, али и за то му је требало преко три месеца да се покрене. Он је мислио да ће му тај посао ићи глатко и да ће зарадити брдо новца те тако вратити дугове и кредите које има, али то му није пошло за руком. И док је Миљковић уложио новац у посао који не цвета, Луна сваког викенда наступа и узима велике паре. Њој није сметало да он има мање од ње, али јој је велики проблем што је он нерадник и што неће да ради. Када су проводили време заједно, она је покушавала на све начине да га мотивише и покрене, али све је то било узалуд. Због тога су се све чешће свађали и тако лагано удаљавали - открио је извор који тврди да је Луни веома тешко због одлуке коју је морала да донесе, али је пресекла.

- Луна се данима ломила како да да каже Марку да не може више да га издржава и да жели паузу, а када је скупила снаге и то му саопштила, он је полудео. Није могао да верује да га она оставља и тек када је чуо из њених уста да је крај, схватио је да њене претње нису биле узалудне. Молио ју је да размисли, да ће се поправити, да неће трошити толико паре, али све је било узалуд. Она је чврсто одлучила и саопштила му је да не жели да прође као њена мајка Анабела па да целог живота да издржава нерадника. Ту ноћ су се жестоко посвађали, а Марко је револтиран избрисао све њихове заједничке фотографије и отпратио је с Инстаграма. Блиском другу се поверио и рекао да не може да верује да га је Луна шутнула због новца, а он је све њене бубице и хирове трпео. Веома је бесан и повређен, а послао јој је и неколико порука да ће се покајати што је ово урадила и да јој се више никада неће обратити - испричао је извор.

После Маркове објаве у којој је потврдио да су раскинули, огласила се и Луна.

- Сви који буду пљували Марка или писали било шта ружно за њега у групама или коментарима биће блокирани. Моја права подршка то не ради, хвала вам. Волим своје људе! - написала је Ђоганијева, док је Марко о раскиду обавестио јавност на Инстаграму.

- Да, истина је, раскинули смо! Осећам потребу да то јавно кажем зато што је наша веза и јавно започета. Овако је најбоље за обоје - написао је бивши ди-џеј те обележио и Лунин Инстаграм профил да и она то види.

Прочитајте ОВДЕ  какав се то нови секс догодио у Задруги, погледајте снимке.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА