Најновије

"Колико си ти глупа": Све је овако почело, а онда је навео ужасавајући разлог за превару

На интернету осванула је исповест девојке из Београда која се представила као Каћа. Момак је 4 године манипулисао њеним осећањима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Били смо заједно 6 година. Ја сам имала 23 године, а он је био 6 година старији од мене. Све је почело малим стварима- називао ме је у шали глупом и несвесном. Када бих му поставила неко питање он би ме погледао узнемирено и рекао: "Боже Каћа, колико си ти глупа, како уопште функционишеш у животу". Ово сам схватала као шалу и заиста сам мислила да он не мисли то озбиљно. Убрзо, ово је прерасло у проблем јер је почео да се поиграва са мојом свести, написала је и наставила:

- Са мном би направио један план, а с друговима би у исто време испланирао нешто друго. Тада им је говорио да не може да дође јер му ја не дам. Вечито ме је убеђивао да ја нешто нисам схватила како треба.

Убрзо је открила да је дечко све време вара с његовом најбољом другарицом када је пронашла преписку на мобилном телефону.

- Његова најбоља другарица била је млађа од мене, плавуша као и ја, која је имала у себи енергију коју је он у мени одавно убио.

Упркос томе што је усликала преписку између њеног дечка и другарице, он је упорно негирао превару и убеђивао је да не зна о чему прича.

Онда је почео њу да окривљује за незадовољство.

- Секс с тобом је као да морам да идем на посао - изговорио јој је.

Тада се присетила ситуације у сексу када јој се случајно десила непријатност.

- Током једног нашег секса десила ми се непријатност с гасовима. Одгурнуо ме је, рекао ми да сам одвратна и отишао. Сећам се да сам целу ноћ плакала због нечега што се било коме може десити - написала је и након 4 године токсичне везе одлучила је да остави мушкарца који ју је психички малтертирао.

Током везе с њим угојила се на нервној бази. Откако га је оставила ослабила је 20 кг и осећа се као нова особа.

Књигу “Продата” о присилној проституцији и трговини женама можете наручити ОВДЕ. Интервју са Бошком Ћирковићем Шкабом у коме жестоко критикује систем можете погледати ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА