Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК: Прети ли нови сукоб у Европи? (ВИДЕО)

Упркос споразуму о успостављању прекида ватре и наставку повлачења трупа с контактне линије, украјинске оружане снаге и даље скупљају велике количине војне опреме на Донбасу.

Украјинска војска (Фото: ria.ru)

Пренос војне опреме забележили су очевици на територији коју контролише Украјина. На кадровима се могу видети совјетска борбена возила, вишенаменски амфибијски оклопни транспортери, тенкови, војска, мобилне болнице.

„Видео сам овај воз на једној од железничких станица на путу за Донбас! Кијев користи огромне возове са опремом и тенковима, зато, господо, припремите РПГ, АТГМ и све што имате! Само знајте да вас мрзе сви у Кијеву . Многи вас подржавају, подржавају Руси, Новороссију. Бог те благословио! “, каже очевидац који је видео послао једној од подржавајуц́их група на Донбасу.

Поред тога, службеник прес службе Службе Народне полиције ЛПР-а Иван Филипоненко рекао је на брифингу да су посматрачи Специјалне посматрачке мисије ОЕБС-а прошле недеље забележили мањак 65 јединица војне опреме и оружја у складиштима. Подаци о томе објављени су у званичном извештају Мисије.

„Посматрачи су пронашли одсуство 10 тенкова Т-64, 11 јединица вучених хаубица Д-30 димензија 122 мм, 16 самоходних минобацача 2Ц9 Нона, 10 противтенковних топова МТ-12 Рапира и 18 самоходних хаубица 2Ц1 Гвоздика, " рекао је он.

Макрон проглашен за поглавицу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА