Најновије

ДРАМА НА КОСОВУ, ГОТОВО ЈЕ, КУРТИ РУШИ РАМУША ХАРАДИНАЈА! Ускоро избори, опозиција има договор!

Први човек покрета "Самоопредељење" Албин Курти, рекао је јуче да Косово мора да изађе на изборе што пре је могуће, како би се отворио пут за економски развој и отварање нових радних места.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

Курти је категорички негирао могућност да његов покрет уђе у привремену или техничку владу, и као разлог је навео "принцип".

- Му у покрету Самоопредељење нисмо вођени предвиђањима, него принципима. Желимо да што пре, у интересу државе, имамо парламентарне изборе, демократске изборе, који ће институцијама дати нови легитимитет и нову владу, која ће поплочати пут до економског опоравка државе, владу која ће се концентрисати на производњу и запослење, као и институционалну правду, на борбу са криминалом и корупцијом - рекао је Курти, и додао да "не верује да формуле и комбинације, техничке или инклузивне, могу да одбране суверенитет и развију економију".

Он је рекао да се сарађује са ЛДК, како би се заједнички оборила влада, али да те две партије неће подржати било какву иницијативу Српске листе.

- Самоопредељење и ЛДК су највеће партије у држави и опозиционе партије које сарађују ван скупштине. Заинтересовани смо да срушимо ову владу и идемо на превремене изборе. Наравно да не подржавамо било какву иницијативу која долази од Српске листе, а мој утисак је да Српска листа није заинтересована за рушење владе, него за слабу владу - рекао је он.

Прочитајте ОВДЕ шта то запрепашћујуће открива Харадинај.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милош Павлица - Харадинај је права звер, убијао је српску децу на Косову!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА