Најновије

НОВА ПРЕТЊА СМРЋУ БОШКУ ОБРАДОВИЋУ: Позив на ликвидацију уз паролу ''Живео Александар Вучић'' (ФОТО)

Након претње у којој се каже да Бошко Обрадовић неће бити у стању да шета 13. априла и да ће бити спречен, данас је на твитеру упућен и директан позив на убиство Бошка Обрадовића и „његових следбеника.”

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

После напада и разбијања канцеларије у Зајечару, напада на канцеларију у Чачку и претње на Твитеру, ова нова и до сада најозбиљнија претња је доказ да живимо у несигурној држави, речено је у саопштењу Двери. Они су додали да ће бити подигнута кривична пријава против НН лица.

Фото: Твитер принтскрин

'’Сви ови напади су резултат хушкачке политике власти, медијске хајке која већ годинама траје против Двери и једног ненормалног стања у друштву у којем вам желе смрти само зато што нису сагласни са политиком коју заступате. Режимски медији су отворили сезону отвореног лова на лидере опозиције и направили атмосферу да је нормално да их неко на улици убије јер су „издајници, лопови и руше државу“ - како то 24 сата понављају својом пропагандом, док се одговор на то никад и нигде не може чути.

Нико од чланова Двери неће посустати, неће нас уплашити и борићемо се без одступања, за нормално стање у друштву у коме ће међу политичким неистомишљеницима постојати дијалог, а не претње смрћу'’, пише је у саопштењу Двери.

Како се новосадска власт окреће против Русије, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бошко Обрадовић: За слободу некада морате да се изборите мишићима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА